Over mij

“Ik ben meer dan alleen de opsomming van mijn werk- en opleidingservaring”.

Als ik mijzelf beschrijf: een zelfstandige, resultaatgerichte, pragmatische en gedreven professional. Communicatief sterk uitgerust met scherp oog naar de organisatie en de mens achter de functionaris. Succesvol een bijdrage leveren aan de opdrachtgever betekent voor mij in gezamenlijkheid een stip op de horizon zetten en daar doelgericht naar toewerken.

Mijn opdrachtgevers zetten mij in voor vraagstukken in bedrijfsvoering, HR en sociale zekerheid. Zij doen dat als zij een frisse, kritische, creatieve en pragmatische blik nodig hebben om verbetering te realiseren als organisatie, tussen verschillende organisatieonderdelen of in het individueel functioneren van mensen.

Ik ben in staat strategie te ontwikkelen en deze door te vertalen in beleidsontwikkeling. Met een pragmatische aanpak betrek ik de juiste mensen en instrumenten op het juiste moment. Daarnaast ben ik ben zeer vaardig om complexe materie eenvoudig te maken en hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Dat maakt dat ik goed in staat ben op strategisch, tactisch en operationeel niveau mensen en processen in verbinding te brengen.

Ik ben inzetbaar op:

  • HR management
  • HR development
  • (HR) Projectmanagement
  • HR Consultancy
  • Optimaliseren van Bedrijfsvoering (oriëntatie vanuit het HR domein)
  • Besparingsvraagstukken: risicomanagement binnen het domein sociale zekerheid
  • Casemanagement Sociale Zekerheid
  • Ontwikkelen van dienstverlening binnen het domein Sociale zekerheid
  • Het geven van trainingen en scholing op het gebied van Sociale zekerheid
  • Individuele coaching